نسخه قدیم سال سرمایه گذاری برای تولید

امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۹:۵۵

اخبار

مصاحبه با کارشناس بهداشت حرفه ای به مناسبت فرارسیدن ۸اردیبهشت ماه روز جهانی ایمنی و بهداشت

روز ۲۸ آوریل (مصادف با هشتم اردیبهشت) همه ساله از سوی سازمان بین‌المللی کار(ILO) به عنوان روز جهانی بهداشت حرفه‌ای نامگذاری شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت ودرمان صنعت نفت غرب کشور،  بهزاد مهدی آبادی کارشناس بهداشت حرفه ای  بهداشت ودرمان صنعت نفت غرب کشور به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای با این روابط عمومی مصاحبه کرد .
مشروح‌ گفتگو به شرح ذیل می باشد :
روز جهانی ایمنی وسلامت شغلی در واقع یک هدف گذاری سالیانه بین‌المللی برای نهادینه کردن کار سالم و ایمن در سرتاسر جهان است. برگزاری این مراسم بخش مهمی از استراتژیهای جهانی سازمان بین‌المللی کار برای ارتقای ایمنی وسلامت شغلی در همه محیط‌های کاری است که باعث ارتقای آگاهی‌های مردم وهمچنین افزایش امنیت وسلامت در محیط کار و جامعه می گردد.
مهدی آبادی گفت :تمام تلاش گروه مهندسان بهداشت حرفه ای کاهش بار بیماری ها و حوادث در محیط کار می باشد و تمام سعی و هدف ما افزایش آگاهی شاغلین  در زمینه خطرات شغلی مختلف و پیشگیری از آن می باشد. و برای دستیابی به آن با بازرسی های دوره ای، انجام معاینات و آموزش های لازم سعی داریم به این هدف نزدیک شویم.
وی افزود : سازمان جهانی کار هر ساله شعاری را انتخاب و جهت تدوین برنامه های کلی به سراسر جهان اعلام می نماید. در سال جاری ( ۲۰۲۵) شعار پیشنهاد شده “انقلابی در سلامت و ایمنی: نقش هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن در کار” می باشد.

مهدی ابادی  به افزایش مشکلات روانشناختی، استرس مرتبط با کار و بیماریهای غیر واگیر در بین کارکنان اشاره کرد و  گفت: بسیاری از کارکنان به طور مداوم با مخاطرات ایمنی و سلامتی محیط کار مواجهه هستند. 

کارشناس بهداشت حرفه ای  بهداشت ودرمان صنعت نفت غرب کشور این موضوع را غم انگیز و نگران کننده دانست و تاکیدکرد: چیزی که اهمیت دارد این است که نباید این جمعیت را در دنیای کار در حال تحول، نادیده گرفت.تحقیقات و تجارب بارها در یکصد سال گذشته نشان داده که این رنج و مشقت عمدتاً قابل پیشگیری است.

بهزاد مهدی آبادی در پایان  در مورد برنامه های این واحد اظهار داشت: به منظور دستیابی به اهداف آتی ، برنامه هایی توسط واحد بهداشت حرفه ای اجرا می شود که شامل: شناسایی عوامل زیان آور محیط کار، ارزیابی و اقدامات کنترلی شناسایی خطرات، ارزیابی ریسک و رفع نواقص، انجام معاینات دوره ای طب کار بمنظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های شغلی ، آموزش در زمینه ایمنی و بهداشت حرفه ای جهت ارتقاء سطح دانش و فرهنگ ایمنی، شناسایی مخاطرات بالقوه با انجام بازرسی های بهداشت حرفه ای در کلیه واحدها و پیگیری حوادث ناشی از کار و توسعه اقدامات پیشگیرانه می باشد. 

بهداشت حرفه ای

۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۰۰:۰۱
تعداد بازدید : ۸۱
کد خبر : ۱۷,۵۸۵

نظرات بینندگان