پروژه رضایت سنجی واحد روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت فارس با همکاری مدیریت برنامه ریزی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، به سازمان بهره وری راه یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت فارس، در سازمان های ارائۀ دهندۀ خدمات سلامت، واحدهای زیرمجموعۀ متعددی وجود دارند که به صورت همزمان درحال ارائۀ خدمات درمانی و پیشگیرانه به جمعیت تحت پوشش خاصی بوده و سنجش بهره وری از مهمترین چالش های پیش روی مدیران آن ها می باشد.
در این میان، اهمیت افزایش بهره وری در محیط کار بسیار حائز اهمیت است و شرکتها و سازمانها از روشهای مختلفی برای افزایش بهره وری در محیط کار استفاده میکنند؛ از جمله روشهای افزایش بهره وری در کار به پیاده سازی فناوری و تکنولوژی جدید، چیدمان محیط کار، به کارگیری متخصصان افزایش بهره وری کاری میتوان اشاره کرد.
کارکنان با بهره وری بالا به یک شرکت کمک میکنند تا خود در درجه اول از نظر سطح مهارت و توانمندیها ارتقاء یابند و سپس به اهداف تعیین شده دست پیدا کنند.
بهره وری، روحیه سازمان را تقویت و فرهنگ تعالی ایجاد میکند که در نتیجه، باعث ارتقا سطح کیفی محیط کار میشود.
به نوعی شاخص های سنجش اثربخشی و ارائۀ یک چارچوب نظری جهت پایش نرخ رشد بهره وری در سازمان های ارائه دهندۀ خدمات سلامت ویترین عملکرد هر سازمان می باشد.
پایش نرخ رشد بهره وری برای ارتقای ظرفیت در حوزه های مختلف خدمات بهداشتی- درمانی و صرفه جویی در منابع مورداستفاده قرار می گیرد.
این گزارش حاکی است، افزایش بهره وری در گرو توجه به سلامت کارکنان است و توجه به سلامت کارکنان و توسعه خدمات درمانی برای کارکنان از مهمترین اهداف سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است که در صورت تحقق این موضوع بهرهوری افزایش خواهد یافت.
کسب رضایت کارکنان و مردم ساکن مناطق پیرامونی صنعت نفت از مهمترین اهداف سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است و بررسی راهکارهای مناسب برای ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به کارکنان تأثیری بسزا در افزایش بهرهوری و رضایتمندی مردم بومی خواهد داشت.
در این راستا و با هدف افزایش رضایتمندی کارکنان و مراجعان، واحد روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت فارس به پیشنهاد و ایده کارشناس این واحد، اقدام به ارائه طرح پیشنهادی رضایت سنجی در قالب تهیه و تدوین گزارش های فصلی از اقدامات دغدغه مندانه صورت گرفته در مراکز درمانی این منطقه، نحوه خدمات رسانی و سنجش میزان رضایت از عملکرد واحدهای مختلف نمود.
بر این اساس، طرح پیشنهادی روابط عمومی منطقه فارس شامل عناوینی نظیرِ تاثیرات مثبت و چالشهای هوش مصنوعی، تعامل روابط عمومی و رسانه، ضرورت ارتقای جایگاه روابط عمومی در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و ارایه 2 راهکار عملیاتی در جهت چابک سازی این واحد در مناطق، ایجاد تحول در جهت افزایش میزان رضایتمندی کارکنان و مراجعان و ... تهیه، تنظیم و تدوین و به مدیران ارشد سازمان ارائه گردید و در نهایت با حمایت و پشتیبانی مدیریت منطقه فارس و همکاری و پیگیری مجدانه مدیریت برنامه ریزی و کارشناسان این واحد این طرح منتخب، به شرکت ملی نفت ایران و سپس به سازمان بهره وری ارسال شد.
بر اساس این گزارش، طی سال 1403 گزارش های متعددی از عملکرد واحدهای درمان و غیر درمان در راستای رضایت سنجی عملکرد منطقه فارس تهیه و با نظارت واحد برنامه ریزی به سازمان بهره وری ارائه گردید.