نسخه قدیم سال جهش تولید با مشارکت مردم

امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۴:۵۵

اخبار

محیط کار ایمن و سلامت کارکنان، دغدغه مشترک بهداشت و درمان و HSE نفت

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر لزوم همکاری مستمر و نزدیک این سازمان و مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد و گفت: محیط کار ایمن و سلامت کارکنان، دغدغه مشترک این دو مجموعه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت،دکتر حبیب الله سمیع، امروز (سه شنبه، ۱۹ آذرماه) در دومین روز گردهمایی روسای HSE و پدافند غیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و مدیریت HSE  شرکت ملی نفت ایران سرفصل‌ها و اهداف مشترک بسیاری دارند، گفت: تأمین و حفظ سلامت کارکنان شرکت ملی نفت ایران به ویژه در بخش عملیاتی اصلی‌ترین هدف مشترک این دو مجموعه است.

وی با تأکید بر اینکه دغدغه و تلاش هر ۲ طرف باید تأمین سلامت کارکنان و ایجاد محیط کار ایمن و مناسب باشد، گفت: کارکنان باید در طول مدت خدمت خود شرایط بهترین بهره‌وری را داشته باشند و از طرفی کمترین آسیب را برای محیط پیرامون ایجاد کنند.

دکتر سمیع وظایف مشترک سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و مدیریت HSE، پدافند غیرعامل را به ۲ بخش تقسیم و تشریح کرد: در بخش اول فعالیت‌ها و برنامه‌های پیشگیرانه و تلاش برای جلوگیری از صدمات احتمالی در حین انجام کار قرار می‌گیرد و در بخش دوم نحوه مواجهه با حوادث و مسائل احتمالی که ممکن است رخ دهد مورد توجه است و در این دو بخش می‌توان برنامه‌های مشترک بسیاری تعریف کرد.

وی از همکاری نزدیک سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و مدیریت HSE  شرکت ملی نفت ایران در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: این همکاری در سطح کلان با اداره کل HSE وزارت نفت نیز دنبال می‌شود و هرچقدر این هماهنگی بیشتر شود کارکنان سالم‌تر و شرایط بهتر برای فعالیت ایجاد می‌شود و ۲ طرف به اهداف خود نزدیک‌تر می‌شوند.

وی ادامه داد: البته این هماهنگی در بخش عملیات هم باید تقویت شود.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت وظایف این سازمان را در حوزه همکاری با مدیریت HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران برشمرد و گفت: ایجاد بیمارستان‌های ۹ گانه در مناطق عملیاتی به ویژه در جنوب کشور و ایجاد شبکه منسجم از مراکز بهداشت و درمان و بیمارستان‌های تخصصی، پلی‌کلینیک‌ها و همچنین هماهنگی با سازمان‌های فوق تخصصی برون سازمانی از جمله وظایف این سازمان بوده است که به خوبی دنبال می‌شوند.

وی با تشریح انتظارات از سازمان بهداشت و درمان نفت، گفت: برخی انتظار ایجاد بیمارستان سوانح سوختگی فوق تخصصی در عسلویه و مناطق نفتخیز جنوب دارند که چنین چیزی در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و ما قائل به این هستیم اورژانس پیش بیمارستانی را در این مناطق ایجاد کنیم.

دکتر سمیع افزود: چنین اورژانس‌هایی که موظف هستند ۲۴ ساعت بعد از حادثه تا ایجاد شرایط اعزام سانحه دیده خدمات ارائه کنند علمی و مقرون به صرفه هستند. ضمن آنکه ایجاد بیمارستان تخصصی که به صورت آماده به کار فعالیت می‌کنند به تدریج از آمادگی چنین مراکزی می‌کاهد.

وی با اشاره به لزوم ایجاد آمبولانس‌های اورژانسی گفت: امروزه در همه جای دنیا درمان از آمبولانس آغاز می‌شود و برای این منظور باید تجهیزات درمان از راه دور در این آمبولانس‌ها فراهم شود.

دکتر سمیع در مورد ارتقا ناوگان آمبولانس صنعت نفت گفت: تأمین اتوبوس آمبولانس با قدرت دنبال می‌شود و در مناطق عملیاتی فراساحل نیز به دنبال ایجاد آمبولانس‌های دریایی هستیم. از طرفی پس از مذاکره با مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، برای ایجاد آمبولانس هوایی و تجهیز هلیکوپتر برای عسلویه اقدام کرده‌ایم.

وی به موضوع پیشگیری در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت آمادگی دارد آزمایش های مربوط به تناسب شغلی را انجام دهد اما لازم است معیارهای چنین آزمون‌هایی در اختیار سازمان قرار گیرد. همچنین معاینات دوره‌ای برای کلیه کارکنان با جدیت دنبال شود چرا که در شرایط امروزی جدا از مسائل احتمالی عملیات، کلیه کارکنان در معرض تهدیدات پیرامونی قرار دارند.

در ادامه این نشست با حضور سمیع، از زحمات و تلاش های شهباز صفری، رئیس HSE شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به دلیل دقت نظر در اجرای فرآیندهای مدیریت سلامت و ارتقا سلامت کارکنان در این شرکت تقدیر شد.



۱۹ آذر ۱۳۹۸ ۱۴:۰۱
تعداد بازدید : ۲,۰۲۹
کد خبر : ۶,۳۱۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید