نسخه قدیم سال جهش تولید با مشارکت مردم

امروز پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ۲۰:۴۸
 

اخبار

راهنمایی برای تغذیه درست در ایام تابستان

رجبی بر اهمیت تأمین آب بدن در فصل تابستان تأکید کرد و گفت: یکی از راه‎های تأمین آب بدن استفاده از میوه‌ها، سبزیجات است که علاوه‌بر تأمین آب ویتامین‌های بدن را نیز تأمین می‌کنند.

 محمد رجبی کارشناس ارشد  تغذیه بهداشت و درمان صنعت نفت شمال کشور با اشاره به اینکه کم آبی مهم‌ترین عامل گرمازدگی ست، گفت: هر فصل نیازمند تغذیه‌ای مناسب است، با توجه به این‌که تمامی فعالیت‌های شیمیایی بدن در کنار آب انجام می‌گیرد بنابراین تامین آب مورد نیاز بدن ضروری است.

رجبی بر اهمیت تأمین آب بدن در فصل تابستان تأکید کرد و گفت: یکی از راه‎های تأمین آب بدن استفاده از میوه‌ها، سبزیجات است که علاوه‌بر تأمین آب ویتامین‌های بدن را نیز تأمین می‌کنند.

کارشناس تعذیه بهداشت و درمان نفت شمال کشور با بیان این‌که بهتر است مصرف پروتئین‌ها را در فصل تابستان به حداقل برسانیم، گفت: غذاهای پر پروتئین به ویژه گوشت‌های قرمز، باعث تولید گرما و حرارت زیاد در بدن می‌شود، هم‌چنین غذاهای سرخ کردنی، مواد قندی، روغن‌ها و غذاهای پرچرب در فصل تابستان به مقدار کم استفاده شود.

 رجبی با اشاره به راهکارهایی برای جبران کم‌آبی، تشریح کرد: برای جبران کم‌آبی بهتر است هر روز حداقل هشت لیوان آب ملایم در طول روز استفاده شده و از مصرف آب یخ خودداری شود، چون موجب مشکلاتی در سیستم بدن می‌شود.

وی با تاکید بر مصرف میوه‌های آبدار مانند هندوانه که نقش موثری در تأمین آب بدن دارند، افزود: افراد برای جبران کم‌آبی بدن می‌توانند از سبزیجاتی مانند کاهو، خیار و گوجه فرنگی که سرشار از آب و ویتامین هستند، به اندازه کافی استفاده کنند.

 کارشناس تعذیه بهداشت و درمان نفت شمال کشور همچنین استفاده از لبنیات مانند شیر و ماست را برای تأمین آب مورد نیاز بدن در فصل تابستان موثر دانست و گفت: غذاهایی مانند سوپ یا دوغ‌های کم نمک بهتر است در این فصل زیاد استفاده شود تا املاح و آب مورد نیاز بدن را تامین کند.

 رجبی بر اهمیت رعایت و رسیدگی به بهداشت مواد غذایی و فردی در فصل تابستان تأکید کرد و گفت: با توجه گرمای فصل تابستان، آلودگی و فاسدن شدن مواد غذایی و رشد سریع باکتری نیز در این فصل افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مواد غذایی پخته نباید در کنار مواد غذایی خام در یخچال نگهداری شود، با توجه به این‌که مواد غذایی خام دارای آلودگی باکتریالی است، بنابراین نگهداری آن در کنار مواد غذایی پخته موجب آلودگی غذای پخته می‌شود.

رجبی رعایت بهداشت فردی در فصل تابستان را ضروری دانست و گفت: افراد تا می‌توانند دست‌های خود را مکرر با آب و صابون بشویند و از تماس با مکان‌های آلوده خودداری کنند.
 

۱۷ تیر ۱۳۹۸ ۱۲:۴۹
تعداد بازدید : ۱,۸۲۴
کد خبر : ۵,۳۹۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید